Crimpert Salm

Adres
Visstraat 3-7
3311 KX Dordrecht
Telefoon
078 - 6145557
Dinerbon.com Dordrecht Crimpert Salm
Dinerbon.com Dordrecht Crimpert Salm
Dinerbon.com Dordrecht Crimpert Salm
Dinerbon.com Dordrecht Crimpert Salm

Welkom bij Grand Café en Restaurant Crimpert Salm, waar wij uw Dinerbon graag accepteren. Ons restaurant is gevestigd in het gelijknamige pand aan de visstraat in Dordrecht. Dordrecht is de oudste stad van Nederland en trekt jaarlijks vele bezoekers. Crimpert Salm maakt hier met zijn rijke historie een belangrijk deel van uit. In de 17e eeuw bouwden het rijke viskopersgilde dit gebouw volledig in renaissance stijl met prachtige trapgevel. Hun gilde heette krimpslaan en kreeg pas later de naam Crimpert Salm. Krimpslaan is het slaan van zalm achter de kieuwen zodat de vis een mooie roze kleur krijgt. Uiteraard gebeurt dat heden ten dage niet meer bij Crimpert Salm; eigenaar Marcel Koelewijn werkt enkel met dagverse producten van de allerbeste kwaliteit!

Dit ziet u terug op onze menukaart. Wij serveren enkele dagverse gerechten met producten uit de regio. Zo kunt u bij ons een heerlijk hazelnootgebakje eten van bakker Brokking of van een kaasplankje genieten met kazen van Gert Jan de kaasboer. Tegenwoordig is het ons zelfs mogelijk witte wijn te drinken van de Dordtse wijngaard bilderhof. Voor Dordtenaar en horeca mens Marcel Koelewijn is met de overname van Crimpert Salm begin 2015 een wens in vervulling gegaan. Hij heeft altijd op deze plek als gastheer kwaliteitsgerechten willen aanbieden voor een goede prijs.

Wij nodigen u bij Crimpert Salm uit voor een goede lunch, een heerlijk diner of gewoon voor een high tea, borrel of een vers gezet bakje koffie. U kunt bij ons op unieke wijze de prachtige stad Dordrecht ervaren. Breng ook eens per boot een bezoek aan ons restaurant, wij zijn via het water heel makkelijk bereikbaar. Laat u het wel even weten als u van plan bent ons met uw Dinerbon te bezoeken?