Gasterij 't Sas

Adres
Markt 3
3252 BC Goedereede
Telefoon
0187-492925
Dinerbon.com Goedereede Gasterij 't Sas
Dinerbon.com Goedereede Gasterij 't Sas

Woont u in de buurt van het pittoreske plaatsje Goedereede of bent u er te vinden tijdens een weekendje weg? Kom dan met uw Dinerbon eten bij Gasterij ’t Sas. Hier kunt u in een oer-Hollandse huiskamersfeer genieten van lekker eten en drinken. De gerechten worden altijd met veel passie en liefde voor u bereid. Het team van Gasterij ’t Sas staat voor gastvrijheid, vriendelijkheid en enthousiasme. U bent de gast er daar zijn ze trots op! Kom dus gauw eens lunchen of dineren en neem uw Dinerbon mee.

Bij Gasterij ’t Sas kunt u echt weer eens uitgebreid lunchen. Wat dacht u bijvoorbeeld van brood met een huisgemaakte gehaktbal, kipsaté met kroepoek en pindasaus of een boerenomelet gegratineerd met kaas? Na een lunch bij Gasterij ’t Sas zult u geheid tevreden en voldaan terug naar huis keren. Ook als u liever in de avond langs komt, ben u van harte welkom met uw Dinerbon. Op de dinerkaart vindt u zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten, waarbij u veel invloeden uit de streek en het seizoen terug zult vinden. Eerlijke producten zijn daarbij vanzelfsprekend! Als hoofdgerecht kunt u bijvoorbeeld tournedos met uien en champignons of rode poonfilet op een bedje van spinazie met remouladesaus bestellen.  

Bij uw hoofdgerecht worden natuurlijk ook warme groenten, verse friet en aardappelgarnituur geserveerd. Mocht u daarna nog zin hebben in een nagerecht, dan zit u bij Gasterij ’t Sas wel goed met uw Dinerbon. Een bijzonder dessert is bijvoorbeeld de stroopwafelshake! Geniet samen met uw geliefde, familie en vrienden van een heerlijke avond uit.