Restaurant Merwezicht

Adres
Eind 19
4201CP Gorinchem
Telefoon
0183 689 747
Dinerbon.com Gorinchem Restaurant Merwezicht
Dinerbon.com Gorinchem Restaurant Merwezicht
Dinerbon.com Gorinchem Restaurant Merwezicht

Restaurant Merwezicht is gevestigd in een prachtig pand aan de oever van de rivier de Merwede in Gorinchem. Alleen al door het prachtige uitzicht is dit het mooie restaurant een bezoekje waard! Ze accepteren ook hier uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Het 17e -eeuwse pand is voorzien van een grote zaal, serre én een buitenterras, waar u bij mooi weer plaats kunt nemen voor een hapje en een drankje. Restaurant Merwezicht staat bovendien bekend om haar culinaire gerechten, seizoenspecialiteiten en indrukwekkende wijnaanbod. Kom het gauw zelf ervaren met uw Dinerbon!

Restaurant Merwezicht heeft zich gespecialiseerd in klassieke Franse gerechten met invloeden van keukens van over de hele wereld. Op de menukaart vindt u diverse gerechten met vlees of vis, maar ook de vegetariër kan goed bij dit restaurant terecht. Ook serveren ze afhankelijk van het aanbod en de seizoenen regelmatig wildgerechten. Geniet van een uitgebreid diner in ruil voor uw Dinerbon! Bestel eerst een van de bijzondere voorgerechten zoals kreeft met vanille-olie, bloemkoolcrème, mango en ei of een terrine van tamme eendenbout en ganzenlever met kweepeer en brioche. Dit zal zeker smaken naar meer. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere kreeft gegratineerd met Gruyère en fazantenborst met zuurkool, buikspek en Cognacsaus. Een bijpassend glas wijn maakt uw diner compleet.

Wilt u echt iets bijzonders doen met uw Dinercheque? U kunt ook kiezen voor een verassingsmenu van drie, vier of vijf gangen. Voor de liefhebber is er ook een Kreeft & Oester-menu uit het speciale zoutwater leefsysteem. Deze bestaat uit zes oesters, bouillabaisse, surf & turf en een dessert. Dat wordt smullen!