Grieks restaurant DELPHI

Adres
Wijdstraat 17
2801 KA Gouda
Telefoon
0182-523875
Dinerbon.com Gouda Grieks restaurant DELPHI
Dinerbon.com Gouda Grieks restaurant DELPHI

In het stadshart van Gouda vindt u een traditioneel Grieks restaurant waar u met uw dinerbon van harte welkom bent. Het restaurant heet Delphi en is zeven dagen per weeg voor u geopend. U bent er welkom met vrienden, familie en andere gezelschappen voor een avond echt Grieks genieten. Grieks restaurant Delphi is een familiebedrijf dat wordt gerund door Christos, zijn vrouw Georgia en hun kinderen Akkis en Daphne. Zij laten u kennis maken met de lekkerste gerechten die de Griekse keuken te bieden heeft, en dat in een restaurant dat de Griekse sfeer ademt. Wees welkom met uw dinerbon in het sfeervol ingerichte restaurant, of neem tijdens de zomeravonden plaats op het buitenterras.

Op het menu vindt u meerdere soorten traditionele Griekse specialiteiten. De gerechten en bijbehorende sauzen worden op ambachtelijke wijze en volgens oud familierecept gemaakt, en zijn daardoor uniek in smaak. De specialiteit van de chef zijn de zogeheten grillgerechten, waaronder een gegrilde kipfilet die wordt geserveerd met champignonsaus en een mixed grill die bestaat ui souflaki, kipfilet, zouzouki, lamskotelet en giros. Ook kunt met uw dinerbon u kiezen voor een Giros Fournou, Dit is Giros fournou geroosterd varkensvlees met Goudse kaas uit de oven. Op de website van restaurant Delphi kunt u de volledige menukaart bekijken, waar nog vele andere gerechten met vlees, vis en vegetarische ingrediënten te vinden zijn.

Laat u verassen bij restaurant Delpi en breng snel een bezoek aan dit restaurant in het centrum van Gouda. Met uw dinerbon kunt u aan het eind van een geslaagde avond de rekening betalen, dus vergeet deze in ieder geval niet mee te nemen naar het restaurant!