Restaurant de Huismeesters

Adres
Burgemeester van Reenensingel 101
2803PA Gouda
Telefoon
0182 606957
Dinerbon.com Gouda Restaurant de Huismeesters
Dinerbon.com Gouda Restaurant de Huismeesters
Dinerbon.com Gouda Restaurant de Huismeesters

Restaurant De Huismeesters is gevestigd bij het bedrijventerrein de Goudse Poort in Gouda. Het is dus de ideale plek voor een lekkere lunch tussen het werken door. Neem dan ook uw Dinerbon mee, want die wordt hier geaccepteerd als geldig betaalmiddel. Omdat Restaurant De Huismeester graag rekening houdt met uw schema, kunt u de lunchgerechten heel eenvoudig online bestellen. Zo kunt u meteen bij binnenkomst aan tafel en ontspannen genieten van uw lunchpauze. Dat wordt smullen! Restaurant De Huismeesters is elke werkdag geopend tussen 9:00 en 15:00. Vergeet niet om ook uw Dinerbon mee te nemen.

Restaurant De Huismeesters beschikt over een compleet assortiment aan heerlijke belegde broodjes, soepen en tosti’s. Deze worden met zorg en aandacht bereid, waarbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van verse ingrediënten. Proef het zelf tijdens een heerlijke lunch met uw Dinerbon! Zo kunt u onder andere een broodje met brie, rucola, honing en walnoten of een broodje kruidenkaas, zalm en rucola bestellen. U bepaalt daarbij zelf of u zin heeft in een Franse baguette of Italiaanse bol! Overigens kunt u ook gaan voor één van de Oosters geïnspireerde broodjes. Wat dacht u van een broodje met Thaise Thai Paneng kerrie met salade of aardappel en ui?

Zoals u ziet kan iedereen wel iets lekkers vinden op de menukaart van Restaurant De Huismeesters. Bestel er ook een lekker drankje bij zoals een van de heerlijke biologische sappen met appel, peer, aardbei, kers, framboos of sinaasappel. Of een bakje koffie met appeltaart van Banketbakkerij Herfst natuurlijk! Het team van Restaurant De Huismeesters hoopt u en uw Dinerbon spoedig te mogen ontvangen.