Restaurant Rhodos Gouda

Adres
Korte Tiendeweg 13
2801 JS Gouda
Telefoon
0182 58 27 49
Dinerbon.com Gouda Restaurant Rhodos Gouda
Dinerbon.com Gouda Restaurant Rhodos Gouda

Heeft u nog een Dinerbon en woont u in Gouda? Ga dan eens langs bij Restaurant Rhodos. Dit sfeervolle restaurant zit midden in het centrum en staat bekend om haar Griekse specialiteiten. De gastvrije cultuur van de Grieken wordt u meteen duidelijk als u het restaurant binnenstapt. U wordt dan namelijk door de gastheer- en vrouw verwelkomd met een lekker glaasje ouzo. Dit zal uw hele gezelschap meteen in de vakantiestemming brengen!

Daarna kunt u door middel van uw Dinerbon kennis maken met een aantal diverse traditionele Griekse gerechten. Restaurant Rhodos heeft een royaal aanbod aan kruidige schotels en spiesen met verschillende soorten vis en vlees. Ook zijn er een aantal smakelijke ovengerechten, zoals het typische Griekse gerecht moussaka. Ook de vegetariër kan een ovenschotel bestellen óf een verassing van de chef. Alle gasten mogen gratis opscheppen van de saladebar. Uw maaltijd zal compleet gemaakt worden met een heerlijk glaasje Griekse wijn. Restaurant Rhodos is ook een zeer prettig restaurant voor uw kinderen. Ze kunnen kiezen uit een aantal standaard kindergerechtjes en aangepaste Griekse gerechtjes. Zo eten de kinderen ook gezellig mee met uw Griekse diner! Ook krijgen alle kinderen een cadeautje en een kleurplaat én kunnen zij gratis eten op woensdagen. Het restaurant is dus zeer toegankelijk voor het hele gezin. En ze accepteren ook uw Dinerbon.

Vanaf twee personen kunt u ook met de Dinerbon een speciaal menu bestellen voor een goede prijs. U kunt dan verschillende Griekse hapjes proeven. Ideaal voor als u nieuwsgierig bent naar de Griekse keuken!