Restaurant 't Land van Wale

Adres
Hofweg 1
3274BK Heinenoord
Telefoon
06 51201605
Dinerbon.com Heinenoord Restaurant 't Land van Wale

Restaurant ‘t Land van Wale is te vinden in het pittoreske Heinenoord, gelegen in de luwte van Rotterdam. Het restaurant is een jong bedrijf, waar u met uw dinerbon terecht kunt voor een menu samengesteld met streek- en seizoensproducten. Ook de naam van het restaurant is aan de streek te danken. Het gebied rond Heinenoord werd in de Middeleeuwen namelijk Het Land van Wale genoemd.

Bij ‘t Land van Wale bent u gegarandeerd van een gezellige en aangename tijd, of u komt voor een diner, lunch of borrel, alles is bij ‘t Land van Wale mogelijk. Zo bieden we een high tea aan, of kunt u terecht voor een bierproeverij of high wine. Al onze wijnen worden geleverd door Fair Wines, leverancier van biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen. Bij ‘t Land van Wale adviseren wij u graag over een wijn die past bij uw maaltijd.

Ook als u vegetarisch bent of uw kinderen mee uit eten wil nemen, bent u bij ‘t Land van Wale welkom met uw dinerbon. Wij bieden een kindermenu aan met leuke verrassingen, of serveren een heerlijke burger met verse friet uit de streek. Voor seizoensgerechten bent u bij ‘t Land van Wale ook op de juiste plek. Door middel van een wisselend weekmenu zorgen we voor variërende en creatieve gerechten die passen bij het seizoen.

U bent bij ‘t Land van Wale altijd welkom: voor een lekkere lunch, gezellige borrel, snelle hap of gemoedelijk tafelen. Het enthousiaste en jonge team staat klaar om u met open armen te ontvangen. Ook met uw dinerbon bent u bij ‘t Land van Wale hartelijk welkom. Tot snel!