Brasserie Barusta

Adres
Oostkade 32
3221AK Hellevoetsluis
Telefoon
0181 750155
Dinerbon.com Hellevoetsluis Brasserie Barusta
Dinerbon.com Hellevoetsluis Brasserie Barusta
Dinerbon.com Hellevoetsluis Brasserie Barusta

Met uw dinerbon kunt u nu uitstekend terecht bij de gezellige brasserie Barusta! Het chique ingerichte restaurant bevindt zich aan de Oostkade in Hellevoetsluis. Aan het plafond bevindt zich een prachtige kroonluchter die hangt boven de donker bruine tafels. Vlakbij de tafels is ook een prachtige bar aanwezig waar heerlijke dranken voor u geschonken worden. Brasserie Barusta bevindt zich niet alleen op een mooie locatie, maar ook in een monumentaal pand. Aan dit monumentale pand is mooi terras gelegen dat uitkijkt op de buitenhaven. Brasserie Barusta is de ideale plek om met uw dinerbon helemaal tot rust te komen. He geweldige team van Barusta al uw gehele bezoek voor u klaar staan. Zij zullen u zeker helpen om er een onvergetelijk bezoek van te maken!

In de keuken van Barusta staat kokkin en eigenaresse Barbara. Zij maakt de heerlijkste gerechten met een hoge kwaliteit, ideaal voor uw dinerbon! Haar verrassende gerechten zijn geïnspireerd door onder andere de Nederlandse en Indonesische keuken. Door haar passie en liefde voor koken, maakt zij bijzondere gerechten die u zullen laten betoveren. Zij maakt voor u dagmenu’s, maandgerechten en maandsoepen. Zo is bijvoorbeeld de heldere champignonsoep een van de maandsoepen en de heerlijke macaronischotel met ham en ei een gerecht van het dagmenu. Jong en oud zullen heerlijk kunnen smullen van de overtreffende gerechten van brasserie Barusta!

Neem naast uw vrienden en/of familie ook zeker uw dinerbon mee en maak er een geweldig bezoek van bij brasserie Barusta!