Restaurant de Duinhoek

Adres
Parkweg 1
3221 LV Hellevoetsluis
Telefoon
0181 391 052
Dinerbon.com Hellevoetsluis Restaurant de Duinhoek
Dinerbon.com Hellevoetsluis Restaurant de Duinhoek
Dinerbon.com Hellevoetsluis Restaurant de Duinhoek

U heeft nu de mogelijkheid om met uw dinerbon gezellig uit eten te gaan in Hellevoetsluis. Sinds kort is bij onze dinerbon namelijk restaurant De Duinhoek aangesloten, een sfeervol en ruim restaurant vol mogelijkheden aan de Parkweg 1 in Hellevoetsluis. Bij De Duinhoek bent u het hele jaar door welkom voor verassende lunches en diners. In de zomer zit u heerlijk op het terras aan het water en in de winter is het binnen goed toeven. Het restaurant is zeer geschikt voor grote groepen en u kunt er dan ook gerust uw feest komen vieren met uw dinerbon!

In de keuken staan chef-kok Hamada en zijn keukenteam, die er een sport van maken om iedere avond weer verse en verassende maaltijden op tafel te toveren! Dit doen ze met veel plezier en iedere maand bereiden zij bovendien een speciaal maandmenu van ingrediënten die bij het seizoen passen. De gerechten op het menu zijn zeer veelzijdig en zijn geïnspireerd door keukens van over de gehele wereld. Wat uw smaak dan ook is, de kans dat u er iets lekkers tussen ziet staan is zeer groot! Begin uw avond bijvoorbeeld met een lekkere kipsalade met gebakken kipfiletreepjes, feta, olijven en pijnboompitten en geniet vervolgens van spareribs met saus naar keuze of een Marokkaanse tajine van kip, olijven en citroen, die wordt geserveerd met een heerlijke groene salade, olijven en rijst, Houdt u meer van pasta? Op de kaast staan ook meerdere heerlijke verse pasta’s!

Kom zelf de mogelijkheden ontdekken bij restaurant de Duinhoek en vergeet niet om bij uw bezoek uw dinerbon mee te nemen!