2 Seasons Beach

Adres
Zeekant 51
3151HW Hoek van Holland
Telefoon
0174 383 386
Dinerbon.com Hoek van Holland 2 Seasons Beach
Dinerbon.com Hoek van Holland 2 Seasons Beach

Lekker uit eten met uw dinercheque aan de Hollandse kust? Dit kan nu in Hoek van Holland. U bent namelijk het hele jaar door welkom bij strandtent 2 Seasons Beach. Het restaurant draagt deze naam natuurlijk niet voor niets, want zowel in de zomer als in de winter is het hier een belevenis. In de zomer sluit u er een geslaagde stranddag af. Buiten op het terras, met uitzicht op de ondergaande zon en met een verfrissende cocktail in de hand. In de winter warmt u juist weer even lekker op met een warme chocomel of een goede kop koffie nadat u schelpen heeft gezocht op het strand of een lange wandeling heeft gemaakt. In beide gevallen wordt u warm onthaald en uw dinercheque ook!

U kunt bij 2 Seasons Beach natuurlijk altijd terecht voor een drankje of voor een lekkere lunch. Wanneer u echt wilt komen dineren, dan kunt u deelnemen aan een live cooking diner. Dit houdt in dat u voor een vast bedrag onbeperkt kunt genieten van de lekkerste gerechten. Een deel van deze gerechten wordt voor u klaargemaakt op de grill en voor de overige gerechten is er een buffet. Een greep uit de gerechten die u kunt verkrijgen met uw dinercheque zijn de gamba’s, zalmfilet, een victoria baar van de bakplaat, heerlijke kruidige chickenwings, verse pasta, Vlaamse frites, diverse frisse salades, runder carpaccio, stokbrood, oesters, verschillende soepen en rijst.

Kom zelf ervaren hoe een avond live cooking er aan toe gaat bij strandtent 2 Seasons Beach en geniet zowel in de zomer als in de winter van een mooie avond uit met uw dinercheque!