Restaurant De Boulevard

Adres
Badweg 8
3151 HA Hoek van Holland
Telefoon
0174 - 382595
Dinerbon.com Hoek van Holland Restaurant De Boulevard
Dinerbon.com Hoek van Holland Restaurant De Boulevard
Dinerbon.com Hoek van Holland Restaurant De Boulevard
Dinerbon.com Hoek van Holland Restaurant De Boulevard

Voor een lekkere maaltijd aan het strand moet u wel eerst een goede trek opwekken. Gelukkig helpt het altijd wel als u een lange dag op het strand vertoeft in het zonnetje. Of een lange wandeling maakt waarbij de zee wind door de haren giert. Genieten is hongerig werk. Gelukkig kunt u op de vernieuwde boulevard van Hoek van Holland uw honger stillen met van alles en nog wat. Voornamelijk middelmatige frieten zijn in de aanbieding op de boulevard. Maar waarom zou u genoegen nemen met een maaltijd die sub par is als u ook bij De Boulevard een maaltijd kunt eten die met kop en schouders boven de rest uit steekt. Het is dat ook geen wonder dat men van heinde en verre komt om hier hun strandtrek te stillen. Misschien ook een beetje omdat u hier kunt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Dankzij het bijzondere uitzicht van het restaurant is het de aangewezen locatie voor een intiem diner voor twee personen. Het is immer bijzonder romantisch om over de pracht van de Noordzee uit te kijken. Gelukkig bent u ook van harte welkom bij De Boulevard welkom als u met een grotere groep een vorkje mee wilt prikken. Sterker nog, als u het van te voren laat weten mag u zelfs met honderden man langs komen, of zoveel als er in het restaurant passen.

Kom dus snel langs en laat uw honger stillen door de uitstekende kok en zijn heerlijk samengestelde menu. Vergeet niet om te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.