Strandclub Zwoel

Adres
Zeekant 57
3151HW Hoek van Holland
Telefoon
0174 310095
Dinerbon.com Hoek van Holland Strandclub Zwoel
Dinerbon.com Hoek van Holland Strandclub Zwoel
Dinerbon.com Hoek van Holland Strandclub Zwoel
Dinerbon.com Hoek van Holland Strandclub Zwoel

In de gezellige strandclub Zwoel bieden wij een zeer uitgebreide keuken op hoog niveau voor de gehele familie. U kunt bij ons met uw Dinerbon terecht voor het ontbijt, lunch, diner, high wine en high tea. Door ons unieke concept zijn wij onderhand niet meer weg te denken uit het prachtige Hoek van Holland. Na een dagje uitwaaien op het strand of wellicht voor een frisse lunch op een hete zomerdag is strandclub Zwoel de uitstekende locatie.

U zult hier keer op keer culinair verrast worden door onze uitgebreide kaart. U kunt bij Zwoel terecht voor een ongedwongen lunch of voor de totaalbeleving van een 5 gangen diner. Omdat wij al onze gerechten bereiden van pure en eerlijke producten kunnen wij goed rekening houden met uw allergie of dieetwens. Voor de kinderen hebben wij een speciaal kindermenu. Naast onze menukaart is ook onze wijnkaart zeer de moeite waard. Onze maître sommelier adviseert u graag over de beste smaakcombinaties. Hierom kunnen wij u ook zeker onze high wine aanraden, waarbij wij u een proeverij van hapjes en heerlijke wijnen serveren.

Ons restaurant is het hele jaar rond, 7 dagen per week, geopend. Op warme zomerdagen kunt u loungen op ons smaakvolle terras en op minder warme dagen wacht u ons stijlvol ingerichte restaurant.

Strandclub Zwoel is er trots op dat wij het hele jaar door seizoensgebonden eten bereiden en het begrip “strandhoreca” tot een nieuw niveau kunnen tillen. Wij hopen dat wij u snel met uw Dinerbon mogen ontvangen. Kom snel een keertje bij ons langs of bezoek of website of facebook. U bent alvast van harte welkom!