Restaurant Kom Eten

Adres
Kerkstraat 22
2355AE Hoogmade
Telefoon
071 501 2220
Dinerbon.com Hoogmade Restaurant Kom Eten
Dinerbon.com Hoogmade Restaurant Kom Eten

Centraal gelegen tussen Leiden en Alphen aan den Rijn vindt u het gezellige en eerlijke restaurant Kom Eten. Hier kunt u genieten van gerechten gemaakt met biologische producten uit de regio voor een prima prijs. U kunt hier vanaf nu ook met uw dinerbon afrekenen! Kom dus genieten aan het water, midden in de Randstad. Kom Eten!

Bij Kom Eten zijn we dol op streekproducten. Wij hebben een passie voor eten en daarom willen we dat alles bereid wordt met ingrediënten die vers zijn en verantwoord verbouwd of gefokt zijn. Gelukkig hoeven we daar niet ver voor te zoeken. Het restaurant ligt vlakbij het Groene Hart, het grote natuurgebied in de Randstad. Er is in en rondom het Groene Hart volop keuze uit vele mooie producten. Zo koken wij onder andere met boerenkaas uit Hoogmade, boerenboter uit Oud Ade, asperges uit Noordam en brood van Boulangerie Mamie Gourmande uit Leiden. Daarnaast zijn onze stukjes vlees en vissen allen biologisch en zijn velen ook lokaal gefokt. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat wij met de seizoenen meekoken, wat betekent dat onze kaart elke keer weer beïnvloed wordt door de producten van het seizoen. Zo zorgen we ervoor dat we de lekkerst smakende ingrediënten hebben om mee te koken. Die smaken kunt u nog beter tot zijn recht laten komen door een bijpassende wijn. Wij schenken een flink aantal uitmuntende wijnen en kunnen u uiteraard adviseren als u daar behoefte aan heeft.

Kortom, echte smaken voor een eerlijke prijs, en dat op een prachtlocatie. Kom Eten bij ons en neem uw dinerbon met u mee!