Restaurant Glashelder

Adres
Dirk IV-Plein 7
4223NJ Hoornaar
Telefoon
0183-589094
Dinerbon.com Hoornaar Restaurant Glashelder
Dinerbon.com Hoornaar Restaurant Glashelder
Dinerbon.com Hoornaar Restaurant Glashelder

In het dorpje Hoornaar, verstopt in de Alblasserwaard, is Restaurant Glashelder te vinden. Hier kunt u tijdens een etentje met uw Dinerbon echt weer even bijkomen in een oase van rust en ruimte. De centrale ligging maakt het u overigens wel makkelijk om deze eetgelegenheid een bezoekje te brengen. Restaurant Glashelder staat bekend om haar culinaire gerechten en het creatieve gebruik van seizoensproducten. Ook beschikken ze over een prachtig terras, waar u in het zonnetje kunt genieten van een hapje en een drankje. Reserveer nu en neem vooral uw Dinerbon mee.

Zodra u de menukaart van Restaurant Glashelder voor uw neus krijgt, zal het u meteen opvallen dat veel gerechten zijn geïnspireerd door de klassieke Franse keuken. Ook maken ze graag gebruik van seizoensgebonden en biologische ingrediënten. Uw maaltijd is dus altijd vers, gezond en heel erg lekker! Aan de hand van de wisselende a la carte kaart kunt u al een driegangenmenu bestellen vanaf €35. Uiteraard kunt u ook met uw Dinerbon betalen. Onder de voorgerechten vindt u lekkernijen zoals heilbot met rilette van forel en in tempura gebakken zeeduivel met truffelkroepoek en dun gesneden kalfslende met baconcrumps, truffelmayonaise en oude kaas. Houdt u van een lekker stukje vlees? Bestel dan als hoofdgerecht bijvoorbeeld Gebakken Black Angus biefstuk. Een mooi glas Franse wijn maakt het af!

Wilt u zich graag een keer helemaal laten verassen? Ga dan voor een verassingsmenu van vier gangen in ruil voor uw Dinerbon. Dan hoeft u echt nergens meer over na te denken en alleen maar te genieten van uw maaltijd!