Restaurant t Kompas

Adres
Julianalaan 58
2159 LC Kaag
Telefoon
0252-544215
Dinerbon.com Kaag Restaurant t Kompas
Dinerbon.com Kaag Restaurant t Kompas
Dinerbon.com Kaag Restaurant t Kompas
Dinerbon.com Kaag Restaurant t Kompas

Restaurant ’t Kompas is een unieke eet- en drinkgelegenheid op Kaageiland, midden in de prachtige Kagerplassen. Bij de aanblik van de vele historische panden waant u zich even terug in de tijd. Zo is Restaurant ’t Kompas sinds 1600 gevestigd in een voormalige boerderij. De eetzaal bevindt zich zelfs onder de rieten kap van de hooiberg! Vanaf het terras heeft u een wijds uitzicht over het water. Alleen al door de locatie is een bezoekje aan ’t Kompas de moeite waard. Bovendien kunt u er ook nog eens heerlijk eten met uw Dinerbon!

Als u van vertrouwde gerechten houdt, bent u bij Restaurant ’t Kompas aan het juiste adres. Op de menukaart vindt u hoofdgerechten zoals scholfilet met hollandaisesaus, biefstuk van het Aarlanderveensche rund met peper- of champignonsaus en de klassieke Wienerschnitzel. Overigens kunt u de Dinerbon ook omwisselen voor één van de rijk gevulde salades zoals die met gamba’s, olijven, paprika, rode ui en kappertjes. Iedereen kan bij Restaurant ’t Kompas wel iets lekkers vinden! Ook de desserts zullen u zeker aanspreken. Wat dacht u van een dame blanche met chocoladesaus of een cheesecake met aardbeien en ijs? Geniet met uw Dinerbon van een avond uitgebreid tafelen in een unieke setting!

Een bezoekje aan Restaurant ’t Kompas is vooral leuk in combinatie met een vaartocht op een sloep of zeilboot. Restaurant ‘t Kompas is immers niet voor niets een begrip onder watersporters, fietsers en andere dagjesmensen! U kunt één van de leuke arrangementen boeken, maar het is ook mogelijk om bij het restaurant aan te meren met uw eigen boot.