Het Wapen van Kattuk

Adres
Sluisweg 2a
2225 XL Katwijk aan Zee
Telefoon
071 - 4018010
Dinerbon.com Katwijk aan Zee Het Wapen van Kattuk
Dinerbon.com Katwijk aan Zee Het Wapen van Kattuk
Dinerbon.com Katwijk aan Zee Het Wapen van Kattuk
Dinerbon.com Katwijk aan Zee Het Wapen van Kattuk

Met de komst van de uitermate populaire musical Soldaat van Oranje is het plaatsje Katwijk aan Zee een bedevaartsoort geworden. Men komt van heinde en verre om deze bijzondere musical te kunnen zien. Gelukkig speelt de horeca van de stad daar op in. Eén van de restaurants die dit doet is Het Wapen van Kattuk. Maar ze zijn gelukkig nooit naast hun schoenen gaan lopen. Ze blijven doen wat ze altijd deden. Lekkere maaltijden voor goede prijzen. Vooral omdat u nu ook kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Dankzij de musical en de kwaliteit van het eten gebeurt het met grote regelmaat dat het restaurant vol zit. Het is daarom altijd een goed idee om te reserveren. Het zou immers zonde zijn om de kans mis te lopen omdat het restaurant tot de nok gevuld is.

De kaart van het restaurant is gevuld met heerlijkheden uit de zee en uit de weide maar als u liever een vegetarische maaltijd wilt nuttigen dan kunt u natuurlijk ook gewoon bij Het Wapen van Kattuk terecht. Het restaurant vindt het meer dan belangrijk dat men hier kan genieten. Dat elke gast hier zijn buikje rond kan eten. Daar hoort dan natuurlijk ook een lekker glas wijn bij. Gelukkig zit u dan bij Het Wapen van Kattuk ook goed. Hier hebben ze namelijk een aangename collectie wijnen die naadloos aansluiten op de menu’s. Het personeel staat daarnaast ook altijd tot uw beschikking om de beste keus wat passende wijn betreft.

Kom dus snel langs om uw dinercheque van Diner Cadeau te gebruiken.