De Koningshoeve

Adres
Botweg 1b
3286LB Klaaswaal
Telefoon
0186 57 93 97
Dinerbon.com Klaaswaal De Koningshoeve
Dinerbon.com Klaaswaal De Koningshoeve
Dinerbon.com Klaaswaal De Koningshoeve

Wist u dat aan de Botweg 1 in Klaaswaal het restaurant De Koningshoeve gelegen is? De Koningshoeve is een sfeervol en laagdrempelig restaurant dat sinds 2012 al een begrip is in Hoeksche Waard. U bent er van harte welkom om met uw dinerbon te komen proeven van heerlijke lunchgerechten, uitgebreide diners en een verassende high tea. Uit eten gaan met de kinderen is bij restaurant de Koningshoeve een waar feest. Zij kunnen zich zowel binnen als buiten goed vermaken en er is door de chef een speciaal kindermenu opgesteld, waarbij de kinderen mee kunnen eten met het drie gangen diner maar de porties zijn aangepast aan de kinderen. Ook zijn de gerechten aangepast naar de smaak van de kleine gasten. Met het hele gezin uit eten met de dinerbon wordt op deze manier een hele belevenis.

In de keuken van restaurant De Koningshoeve werken gepassioneerde chefs met verse en seizoensgebonden producten. Veel van deze producten komen uit de streek, waardoor ze extra vers en smaakvol zijn. U kunt bij De koningshoeve met uw dinerbon onder andere proeven van een heerlijk gerecht van eend met bulgur, biet en mais. Ook kunt u genieten van een heerlijke scholfilet dit wordt geserveerd met coquilles, pompoen en zeegroentjes. Een ander bijzonder gerecht van de kaart is het stuk Berkshire varken met chorizo, zuurkool en bloedworst.

Bent u nieuwsgierig geworden naar restaurant De Koningshoeve? Reserveer dan snel een tafel voor u en uw gezelschap in dit gezellige restaurant. Uw dinerbon is hier ook van harte welkom dus vergeet deze niet mee te nemen wanneer u het restaurant bezoekt!