Delifrance Leiden

Adres
Haarlemmerstraat 178
2312 GG Leiden
Telefoon
071 5131116
Dinerbon.com Leiden Delifrance Leiden
Dinerbon.com Leiden Delifrance Leiden
Dinerbon.com Leiden Delifrance Leiden

Franse specialiteiten staan centraal in de diverse keuken van Délifrance in Leiden

Veel mensen weten Délifrance in Leiden al te vinden. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat je een van de filialen van deze keten al een keer hebt bezocht. De keten bestaat al meer dan 30 jaar en je geniet bij ieder filiaal van een eigentijdse sfeer. Proef met je dinerbon verschillende lekkernijen die allemaal volgens authentieke en eigen klaar worden gemaakt voor je. Je hebt met je dinerbon de keuze uit tal van leuke gerechten, waarbij een Franse twist altijd centraal staat. Kom gezellig een keer langs aan de aan de Haarlemmerstraat 178, een locatie die erg gemakkelijk is om te bereiken.

Diverse Franse lunchgerechten staan op de kaart van Délifrance in Leiden

Van welke Franse lunchgerechten gaat je culinaire hart sneller kloppen? In alle gevallen is de kans groot dat je je favoriete gerecht terugziet op de kaart van Délifrance in Leiden. Denk hierbij aan patisserie, salades, diverse vienoisserie en rijk belegde baguettes. Daarnaast heb je met de dinercheque ook de keuze uit lekkere soepjes en hartige snacks. Kom gezellig een keer langs voor een goede kop koffie of thee met wat lekkers of laat je culinair verassen met een mooi lunchgerecht.

Je kunt de gratis Wifi gebruiken bij Délifrance in Leiden

Wist je dat Délifrance in Leiden gratis Wifi aanbiedt? Hierdoor ben je er altijd zeker van dat je goed bereikbaar bent voor een appje of je kunt snel je mail voor je werk checken. Tijdens de warmere dagen van het jaar leent het terras zich perfect om de nodige dosis vitamine D op te doen. Voor zowel lunch, ontbijt als het diner ben je met je dinercheque van harte welkom bij Délifrance in Leiden. Je bent iedere dag van de week van harte welkom tot 18:00 uur.