Everest Tandoori Restaurant

Adres
Noordeinde 15
2311 CA Leiden
Telefoon
071 - 5128025
Dinerbon.com Leiden Everest Tandoori Restaurant
Dinerbon.com Leiden Everest Tandoori Restaurant
Dinerbon.com Leiden Everest Tandoori Restaurant

Bij Everest Tandoori Restaurant bieden wij u de heerlijkste smaken vanuit India, Nepal en Bhutan. De mensen in de keuken hebben veel ervaring met de gerechten vanuit deze landen. U kunt hier heerlijk aanschuiven voor een avondje uit. Wij zijn gevestigd in het oude centrum van Leiden. Dichtbij het Rapenburg en de Universiteitsbibliotheek. Komt u snel een keer langs met uw dinerbon?

Het internationale en multiculturele Leiden, daar sluit Everest Tandoori naadloos op aan. Bij Everest Tandoori kunt u genieten van de bijzondere smaken uit India, Nepal en Bhutan. Bij ons kunt u genieten van deze heerlijke smaakvolle gerechten die zijn klaargemaakt met alleen de puurste, verste en gezondste producten.

Wij geven u een ruime keuze uit diverse heerlijke gerechten. Ook als vegetariër kunt u ook  bij ons met een gerust hart aanschuiven, met onze vele vegetarische opties. Omdat wij in onze keuken gebruik maken van heerlijke authentieke en verse kruiden, heeft elk gerecht zijn eigen unieke smaak.

Everest Tandoori kan zorgen voor uw ultieme avondje uit. Bij ons kunt u wegdromen bij de heerlijke smaken van de Himalaya, het is bijna alsof u er zelf bent. Wilt u ook op reis? Stap dan bij ons binnen en neem uw dinerbon mee.

Door de specifieke smaken, uitstekende bediening, gastvrijheid, feeststemming en de romantische stemming van het restaurant is Everest inmiddels echt een begrip in Leiden.

Zou u kennis willen maken met nieuwe smaken, nieuwe gerechten? Wilt u genieten van heerlijke authentieke gerechten en dat ook nog eens in een prachtige unieke setting? Kom dan snel bij ons langs en neem uw dinerbon mee.