India Way

Adres
Vrouwen Kerkkoorstraat 7
2312 WP Leiden
Telefoon
071 - 5149017
Dinerbon.com Leiden India Way
Dinerbon.com Leiden India Way
Dinerbon.com Leiden India Way

Welkom op de Vrouwen Kerkkoorstraat in het centrum van het historische Leiden. Op deze plek met een rijke geschiedenis kunt u met uw dinerbon komen genieten van Indiase specialiteiten bij restaurant India Way. De bediening zal u warm onthalen wanneer u besluit om met uw dinerbon langs te komen voor een gezellige en culinaire avond uit. Wat direct opvalt aan het restaurant is de kleurrijke inrichting. De tafels zijn ingedekt met rode en roze kleuren en u kunt plaatsnemen op zachte, rode, royale stoelen. Aan de wanden hangen schilderijen en door het hele restaurant vindt u gouden beeldjes van onder andere dieren. Het restaurant bevindt zich zoals gezegd in het centrum, dus als u voor of na uw diner nog iets anders wilt ondernemen dan kan dat zeer goed!

Op de kaart van het restaurant vindt u zeer veel traditionele specialiteiten. Wanneer u het lastig vindt om te kiezen uit al het lekkers, dan kan de rubriek met ‘suggesties van de chef’ uitkomst bieden. Hij heeft voor u enkele gerechten op een rijtje gezet die u echt moet proeven! Zo raadt de chef de ‘Murgh Makhani’ aan, een medium pittig gerecht van kippenvlees dat is bereid en geserveerd in een speciaal braadpannetje met ui, tomaat, paprika, verse koriander en medium hete kruiden. Ook kunt u de Lam Pasanda proberen, dit is een bijzonder mild gerecht gekookt met room, amandelen, wijn en verse kruiden.

Laat u meevoeren in de wondere wereld van de Indiase keuken en breng een bezoek aan restaurant India Way. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinerbon mee te nemen en geniet van een heerlijke avond uit in Leiden!