Kippevel

Adres
Kort Rapenburg 17
2311 GC Leiden
Telefoon
071 - 5148818
Dinerbon.com Leiden Kippevel
Dinerbon.com Leiden Kippevel
Dinerbon.com Leiden Kippevel
Dinerbon.com Leiden Kippevel

Kom met uw Dinerbon genieten van niet zomaar kip, maar van de allerbeste kip die er verkrijgbaar is. In kippenbar Kippevel wordt kip bereid volgens exclusief Spaans recept. De kip wordt aan het spit gegrild en heeft super sappig vlees waardoor het zo van het bot komt. Onze inspiratiebron bevindt zich in Palas aan de Costa Brava in Spanje. Hier bevindt zich restaurant Padre. Wanneer dit restaurant om zes uur opent stroomt het vol met gasten en blijft vol tot het restaurant weer sluit. Dit terwijl het restaurant enkel een simpele schuur is met grove houten banken en tl-verlichting en er alleen maar kip op de kaart staat. Hoe kan dit? Omdat de kip de allerlekkerste kip is die iemand ooit heeft geproefd natuurlijk! Onze eigenaar Wilfred Tegelaar reisde vele malen af naar de Costa Brava en bezocht Padre vaak om erachter te komen hoe hier de kip werd bereid. Deze bezoekjes in combinatie met maandenlange experimenten hebben ervoor gezorgd dat wij nu eindelijk de kip precies zoals Padre kunnen aanbieden!

Ook op onze menukaart staat enkel kip, uiteraard vergezeld door de ultieme bijgerechten zoals huisgemaakte friet, frisse salade, crispy mais en…. appelmoes! Ook kunt u uw maaltijd bij ons uitbreiden met een heerlijk voor- of nagerecht. Voor de kinderen openen wij al om vier uur ‘s middags elke dag en organiseren wij fantastische verjaardagsfuifjes met heel veel kipkluifen!

Besteed uw Dinerbon verstandig en gebruik hem bij kippenbar Kippevel. De enige plek in Nederland met zulke fantastische kip. Wij heten u alvast van harte welkom!