Pannenkoekenhuis de Schaapsbel

Adres
Beestenmarkt 7
2312 CC Leiden
Telefoon
071 - 5124650
Dinerbon.com Leiden Pannenkoekenhuis de Schaapsbel

Het is niet altijd even makkelijk om een goede locatie te vinden waar u kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau. Maar in Leiden hoeft u hier niet ver voor te zoeken. Kom bijvoorbeeld eens kijken bij Pannenkoekenhuis De Schaapsbel. Hier zijn ze maar wat blij met een dinercheque. Het gaat hun er voornamelijk om dat u één van de ambachtelijke pannenkoeken probeert. Het plezier van hun gasten gaat altijd boven het verdienen van geld. En dat maakt van dit restaurant zo’n bijzondere locatie.

Bij De Schaapsbel wordt al meer dan dertig jaar een flinke pannenkoek gebakken. Omdat ze het al sinds 1986 doen is het geen wonder dat ze het bakken van een pannenkoek meester hebben gemaakt. De pannenkoek is dan ook absoluut niet te versmaden. Door het al jaren met veel liefde te doen hebben ze meer dan genoeg kunnen experimenteren met smaken. Daardoor hebben ze nu een lange lijst van verschillende pannenkoeken met hele bijzondere smaken. Wat daar bij opvalt is voornamelijk dat men hier voor terug blijft komen. De lange lijst van vaste gasten die met grote regelmaat terug blijven komen, groeit met elke dag weer een stukje. Dat is ook niet zo vreemd als u zich bedenkt dat de pannenkoeken zo lekker zijn dat u geheid uw vingers af likt na de maaltijd.

Kom het nu gewoon een keertje zelf proberen. Het team van De Schaapsbel staat namelijk te popelen om u met open armen te ontvangen. Ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen.