Restaurant Dartel

Adres
Kloksteeg 13
2311 SK Leiden
Telefoon
071 - 5124012
Dinerbon.com Leiden Restaurant Dartel
Dinerbon.com Leiden Restaurant Dartel
Dinerbon.com Leiden Restaurant Dartel

Bent u in het bezit van een Restaurantbon of Restaurant cadeau en wilt u deze besteden bij een bijzonder restaurant? Restaurant Dartel in Leiden is dan een uitstekende keuze. De gerechten zijn stuk voor stuk kunstwerkjes en smaken zoals zij eruit zien: prachtig en tongstrelend!

Onder de bezielende leiding van chefkok Van Dartel is een menukaart opgesteld die verrassende en originele combinaties laat zien van bijzondere ingrediënten en uitstekende producten. Deze producten komen grotendeels van lokale aanbieders en zijn voornamelijk afgestemd op de tijd van het jaar. Hierdoor wordt een optimale versheid gegarandeerd en dát proeft u terug. Restaurant Dartel beschikt zelfs over een eigen aanvoerlijn van groenten en kruiden. Zij hebben namelijk een eigen tuin op Hoeve Cronestijn en verbouwen hier hun eigen producten. De passie die de koks van restaurant Dartel hebben voor voedsel en koken, proeft u terug in de gerechten. En dat niet alleen, u ziet het ook terug op uw bord. Ieder gerecht oogt als een schilderij dat volledig in balans is. Een feest om voor uw neus te krijgen.

Een ander feest is de wijnkaart. Deze biedt u een ruime keuze uit voortreffelijke wijnen die uw maaltijdkeuzes uitstekend complimenteren. Bent u geen wijnkenner maar geniet u wel van een mooi glas bij elk gerecht? Dan kunt u kiezen voor een wijnarrangement. De keuze van het bijpassende glas wordt dan door de echte kenner gedaan en hoeft u alleen maar te genieten. Restaurant Dartel biedt ook een BOB arrangement. De wijnen worden dan in verminderde hoeveelheid geschonken en kunt u met een gerust hart in de auto stappen na een heerlijk diner.

Restaurant Dartel geniet van een uitstekende reputatie en heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept. Deze bijzondere eetgelegenheid is onder andere winnaar geweest van Leiden Culinair. De Sleutelstad Leiden kan zich gelukkig prijzen met een culinair etablissement als Restaurant Dartel. Een uitstekende besteding van uw restaurantbon of restaurant cadeau!