Restaurant FIFO

Adres
Choorlammersteeg 1d
2311EP Leiden
Telefoon
071 514 4000
Dinerbon.com Leiden Restaurant FIFO
Dinerbon.com Leiden Restaurant FIFO

Restaurant FIFO staat aan de Choorlammersteef in het centrum van Leiden. FIFO gaat voor kwaliteit met een betaalbare prijs. U kunt hier dus perfect eten met uw dinercheque. De chique inrichting van FIFO waar oud en nieuw met elkaar worden gecombineerd zorgt voor een fijne en aangename sfeer. Zo zijn er moderne stoelen en oude kandelaars op houten tafels aanwezig, maar er is ook een prachtige ouderwetse boekenwand te zien. Het restaurant is zeer geschikt voor jong en oud. U kunt dus iedereen die u wilt trakteren met uw dinercheque!

Bij FIFO kunt u smaakvolle gerechten voor zowel de lunch als het diner verwachten. De klassieke Franse keuken wordt gecombineerd met pure Hollandse ingrediënten uit de streek. Bij FIFO kunt u niet alleen heerlijk eten, maar u kunt ook gezellig langskomen voor de koffietafel of voor een lekkere borrel. Een carpaccio sandwich, tonijn-salade, pittige kipsalade, fifo’s uitsmijter en tuna cheese melt zijn onder andere heerlijke gerechten van de lunchkaart. Een carpaccio van ossenhaas van Hollands weiderund, galantine van suprême van parelhoender met tuinkruiden en een saus van rode port en gekonfijte knoflook, en crème brûlée van amandel met vanille roomijs zijn onder andere gerechten van de voor-, hoofd- en nagerechten van de dinerkaart. Voor uw dinercheque heeft u dus verschillende keuzes en kunt u gerust iedereen meenemen die u wilt!

Van woensdag t/m zaterdag kunt u heerlijk lunchen en van dinsdag t/m zaterdag heerlijk dineren. Hopelijk gaat u snel eens langs om uw dinercheque te verzilveren!