Restaurant Jacob

Adres
Papengracht 6A
2311TW Leiden
Telefoon
071 512 4053
Dinerbon.com Leiden Restaurant Jacob

Restaurant Jacob is gevestigd in een prachtig pand aan de Papengracht in Leiden op een steenworp afstand van de Breestraat. Dit is een geweldige plek in het centrum van de stad om gezellig te gaan dineren. Ze accepteren namelijk ook uw Dinerbon. Bij Restaurant Jacob draait alles om een avondje puur genieten. Dit kan van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 5 uur.

Chef-kok Jacob is van oorsprong een Fries, maar heeft zijn geboorteplaats verlaten om ervaring op te doen als kok en is uiteindelijk een restaurant begonnen in Leiden. Hij heeft door de jaren heen veel liefde voor de Franse keuken ontwikkeld en kookt zijn Frans-geïnspireerde gerechten met veel passie. En dat proeft u! Het keukenteam is de hele dag druk in de weer om de beste Franse specialiteiten te bereiden en werken alleen met verse producten. Probeer dus eens Restaurant Jacob en neem uw Dinerbon mee. U kunt al voor €35 een viergangenmenu bestellen, dat u positief zal verassen. De vaste menukaart is bondig maar imposant. Onder de voor- en tussengerechten vindt u bijzondere visgerechten, zoals tartaar van zeebaars en een gebakken coquille. Als hoofdgerecht heeft u ook de keus uit een aantal vlees- en visgerechten met een Frans tintje. Kom dit snel proeven met uw Dinerbon.

Houdt u ook van een goed glas wijn die uw maaltijd complementeert? Bestel dan één van de smaakvolle wijnen van de uitgebreide wijnkaart van Jacob. De vakkundige sommelier zal u met veel enthousiasme helpen bij het uitkiezen van de perfecte wijn. Puur genieten met uw Dinerbon!