Restaurant de Pepermolen

Adres
Sluiskant 8
2265 AA Leidschendam
Telefoon
070 - 3203208
Dinerbon.com Leidschendam Restaurant de Pepermolen
Dinerbon.com Leidschendam Restaurant de Pepermolen

Het in Leidschendam gevestigd de Pepermolen is een goede besteding van uw Dinerbon als u op niveau wil dineren. De Pepermolen ligt vlakbij de sluisjes en net buiten de drukte van het Leidschendamse centrum aan de historische Venestraat. In vroegere tijden was de Venestraat dé plek om handel te drijven in Leidschendam, en de Venestraat was dan ook de hoofdstraat indertijd. Tegenwoordig is het duidelijk dat de tand des tijds zijn sporen heeft nagelaten in de Venestraat. De statige panden staan er nog en de gemeente heeft concrete plannen om de Venestraat in zijn ouderwetse glorie te herstellen. Tot die tijd, en uiteraard ook daarna, kunt u met uw Dinerbon uitstekend terecht bij de Pepermolen, waar u op sfeervolle wijze op hoog niveau kunt dineren.

Onze keukenbrigade geeft op eigenzinnige wijze een nieuwe draai in de Franse klassieke keuken. Met uw Dinerbon kunt u genieten van onze pure, ambachtelijke keuken, waarin wij elk gerecht dat we serveren in de Pepermolen uiteraard zelf maken. Van de amuses tot de zoetige lekkernijen bij de koffie, alles is van eigen maak en dat merkt u in de smaak. Wij bereiden onze gerechten met veel zorg en aandacht, iets dat u met uw Dinerbon kunt beleven in onze drie- tot zes-gangen menu. Onze kaart ondergaat regelmatig aanpassingen en gaat ook met de seizoenen mee, zodat u door het jaar heen kunt genieten van heerlijke seizoensgebonden producten en gerechten. Als u specifieke wensen heeft over de te gebruiken ingrediënten horen wij dat natuurlijk graag!

Kom een keer gezellig dineren bij de Pepermolen en vergeet uw Dinerbon niet. Wij heten u op voorhand van harte welkom bij de Pepermolen!