Il Mulino

Adres
Heereweg 194
2161BP Lisse
Telefoon
0252 625 420
Dinerbon.com Lisse Il Mulino
Dinerbon.com Lisse Il Mulino

U kunt nu ook met uw dinerbon naar II Mulino. Dit is een restaurant waar een gezellig en fijne ambiance heerst. U zult hier eten in een rustige sfeer. Deze sferen en ambiance worden onder andere veroorzaakt door de inrichting van II Mulino. Deze is modern en er zijn verschillende kleuren aanwezig. Naast hoe het restaurant eruit ziet, is er ook een topteam aanwezig die u graag helpt met al uw vragen en wensen, maar ook met de bediening. Ga gezellig langs met uw dinerbon, maar ook met uw vrienden, vriendinnen, partner, broer of zus, kinderen, ouders of wie u maar wilt!

De gerechten van II Mulino worden op de ‘’Silicaanse’’ manier bereid. Dit wordt met veel passie en liefde gedaan. Ook worden alle gerechten bereid met de beste producten en kruiden. Alleen op deze manier kunnen de beste gerechten worden bereid voor uw dinerbon. U kunt voorgerechten, vleesgerechten, visgerechten en pasta’s krijgen bij II Mulino. Een aantal gerechten van de kaart zijn: kalfsvlees gevuld met tonijnsaus, salade van tomaat en buffelmozzarella, ossenhaas met truffelsaus, kalfsvlees met parmaham, ossenhaas met pepersaus, grote garnalen in tomatensaus, gegrilde tonijn, zeebaarsfilet met witte wijn saus en garnalen, spaghetti met vongole en cherry tomaten, penne met garnalen en courgette en pasta met porcini paddestoelen. Bij het eten van deze gerechten zult u zeker wegdromen en het gevoel hebben alsof u in een andere terecht bent gekomen!

U kunt van maandag tot en met zondag van 12:00 uur tot 21:30 uur terecht bij II Mulino. Ga dus gerust eens langs met uw dinerbon!