La Fontana

Adres
Kanaalstraat 22
2161 JL Lisse
Telefoon
0252 - 419671
Dinerbon.com Lisse La Fontana
Dinerbon.com Lisse La Fontana
Dinerbon.com Lisse La Fontana
Dinerbon.com Lisse La Fontana

In Lisse kunt u met uw Dinerbon genieten van alles wat de Italiaanse keuken te bieden heeft bij La Fontana. La Fontana is een vooruitstrevend en modern horecabedrijf dat verder omschreven kan worden als een vlotte tent met een frisse kijk op het bedrijven van horeca. La Fontana is strak en modern ingericht, maar toch kunt u hier ook wel genieten van gezelligheid. Wij zijn een bar en een restaurant ineen en we beschikken ook over een mooi terras. Bij goed weer kunt u dus heerlijk buiten zitten. Voor uw Dinerbon krijgt u bij La Fontana dan ook een complete horeca-ervaring voorgeschoteld. U kunt bij ons van woensdag tot zaterdag terecht voor een fijne Italiaanse lunch. Dinergasten kunnen bij ons binnenlopen van maandag tot en met zondag. Een zaterdag shoppen kunt u bijvoorbeeld heerlijk onderbreken of afsluiten met een bezoekje aan La Fontana!

Bij La Fontana kunt u genieten van allerlei Italiaanse lekkernijen. Wij zijn dan ook smoorverliefd op de Italiaanse keuken. Dat is te zien aan onze kaart, waarop een ruim assortiment pizza’s en pasta’s staat. Ook staan er een flink aantal mooie vis- en vleesgerechten op de kaart. Sluit uw avond vervolgens af met een lekker Italiaans dessert. Ook hebben wij een voordelig en wisselend weekmenu in de aanbieding! In onze keuken bereiden we met zorg onze gerechten en zorgen we er tegelijkertijd voor dat de prijs zeer goed betaalbaar blijft.

Kom gezellig genieten op Italiaanse wijze met uw Dinerbon bij La Fontana. Wij hopen dat u snel een keer bij ons op bezoek komt!