Het Nieuwe Jagertje

Adres
Stougjesdijk 197
3271KC Mijnsheerenland
Telefoon
018 6622728
Dinerbon.com Mijnsheerenland Het Nieuwe Jagertje
Dinerbon.com Mijnsheerenland Het Nieuwe Jagertje

Bij Het Nieuwe Jagertje kunt uw Dinerbon uitstekend besteden. Wij hebben namelijk een uniek concept; Rechts van ons pand is de ingang naar ons warme, klassieke restaurant. Links is echter de ingang van onze strakke en moderne cafetaria. U kunt zelf kiezen waar u meer zin in heeft, maar bij beide heeft u de garantie dat alles van de beste kwaliteit is en conform de nieuwste eisen van de Horeca richtlijnen. Door het gebruik van enkel de beste producten smaakt alles altijd heerlijk. Daar komt de snelle en efficiënte bediening nog bij.

In het restaurant is plek voor zo’n 100 personen. Als de zon schijnt dan kunnen wij hier echter nog 80 plaatsen bij op tellen op het mooie terras. U kunt u hier tot in de laatste uurtjes genieten van het mooie weer terwijl u zich tegoed doet aan een uitgebreide BBQ of lekkere fingerfood hapjes. De cafetaria biedt vele lekkere snacks, vers belegde broodjes en andere cafetariaspecialiteiten, maar ook diverse dagschotels en lekkere menu’s.

Het Nieuwe Jagertje wordt gerund door Danny. Samen met zijn moeder en tevens gastvrouw Wil doet hij dit met heel veel plezier en passie. Zij weten precies hoe zij het u naar wens moeten maken.

Ook uw feestje, borrel of receptie kunt u bij Het Nieuwe Jagertje organiseren. Wij verzorgen graag een heerlijk buffet, een zomerse BBQ of gewoon een goede borrel. Wat u ook wenst, Het Nieuwe Jagertje zorgt dat het voor elkaar komt. Komt u snel eens langs en neem plaats in ons restaurant of in onze cafetaria! Ook met uw Dinerbon.