Restaurant Brasserie Binnenmaas

Adres
Vrouwe Huisjesweg 1a
3271 LX Mijnsheerenland
Telefoon
0186 - 60 16 29
Dinerbon.com Mijnsheerenland Restaurant Brasserie Binnenmaas
Dinerbon.com Mijnsheerenland Restaurant Brasserie Binnenmaas

Aan de rand van recreatiepark Binnenmaas in gemeente Mijnsheerenland vindt u Restaurant Brasserie Binnenmaas. Bij deze unieke locatie aan het water kunt u met uw dinerbon heerlijk lunchen of dineren. Het restaurant is open op woensdag tot en met zondag, vanaf 11u.

Restaurant Brasserie Binnenmaas is het perfecte restaurant voor een uitje met het hele gezin. Vergeet dan de dinerbon niet! Na een dag in het recreatiepark kunt u met uw kinderen genieten van heerlijke gerechten. Het gezellige familierestaurant heeft een ruim opgezette dinerkaart, waarbij u kunt kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. Ook is er speciaal voor de kleintjes een kindermenu opgesteld. Zorg er wel voor dat u nog ruimte over houdt voor één van de speciale desserts, zoals Ananas a la Dijon of Limoncello en limoen. Naast de reguliere diner- en lunchkaart zijn er ook speciale arrangementen mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lunchproeverij of een koffietafel. Dit laatste is vooral geschikt voor grote groepen. U kunt zich met de dinerbon ook in de watten laten leggen door te kiezen voor voor de High Tea of de High Wine. Bij deze luxe  arrangementen kunt u veel verschillende hapjes proberen en nieuwe smaken ontdekken.

Kom in de zomer helemaal tot rust op het ruime terras van Restaurant Brasserie Binnenmaas en geniet van het uitzicht op de rivier. U en uw dinerbon zijn van harte welkom! En wie weet raakt u geïnspireerd om een gebruik te maken van de feestzaal, bijvoorbeeld voor een verjaardag of bruiloft…