Restaurant De Florijn

Adres
Weijland 82
2415 BD Nieuwerbrug
Telefoon
0348 - 688613
Dinerbon.com Nieuwerbrug Restaurant De Florijn
Dinerbon.com Nieuwerbrug Restaurant De Florijn
Dinerbon.com Nieuwerbrug Restaurant De Florijn
Dinerbon.com Nieuwerbrug Restaurant De Florijn

Bent u dol op uitgebreid tafelen met verfijnde gerechten en een mooi glas wijn? Dan moet u met uw Dinerbon bij Restaurant De Florijn in Nieuwerbrug zijn. De heerlijke geuren komen u bij binnenkomst al tegemoet. Restaurant De Florijn is al acht jaar op rij onderscheiden met een Bib Gourmand, wat niet veel Nederlandse restaurants kunnen zeggen! Deze prijs wordt toegekend aan restaurants waar men voor minder dan €37 kan genieten van een heerlijk diner. Dit is dé garantie voor een ultieme prijs-kwaliteitverhouding. Reserveer dus nu een tafel bij Restaurant De Florijn en gerust neem uw Dinerbon mee.

Bij Restaurant De Florijn kunt u weer helemaal tot ontspanning komen in een prettige atmosfeer. Leun achterover en laat u in de watten leggen door het enthousiaste keuken- en bedieningsteam. De menukaart wordt regelmatig aangepast aan de lekkerste producten van het seizoen en de streek. Laat u verassen door chef-kok Brenda in ruil voor uw Dinerbon! Onder de voor- en tussengerechten vindt u verfijnde gerechten zoals open ravioli van knolselderij met garnaaltjes, crème fraîche en een kerriekoekje. Bijzonder is ook de langoustinebouillon met coquille, parels van wortel en courgette en saffraan olie. Onder de hoofdgerechten vindt u gastronomische toppers zoals tonijnsteak, tournedos, maishoen en knolselderij met oude Bodegraafse kaas.

Uw maaltijd wordt perfect begeleid door een bijpassende wijn, geselecteerd door de sommelier van Restaurant De Florijn. Ze beschikken over een goed gevulde wijnkelder met wijnen uit zowel de klassieke als onbekende wijngebieden. Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinerbon!