Italiaans Restaurant Pinocchio

Adres
Parallel Boulevard 2
2202 HP Noordwijk
Telefoon
071 - 3618233
Dinerbon.com Noordwijk Italiaans Restaurant Pinocchio
Dinerbon.com Noordwijk Italiaans Restaurant Pinocchio
Dinerbon.com Noordwijk Italiaans Restaurant Pinocchio

In het zonnige Noordwijk kunt u met uw Dinerbon genieten van Italiaanse specialiteiten in restaurant Pinocchio. In ons moderne en sfeervolle restaurant bereiden wij met verve de meest uiteenlopende Italiaanse heerlijkheden voor u. Pinocchio is gesitueerd aan de hoofdstraat tegenover het Palaceplein. Pinocchio ligt dan ook letterlijk op een steenworp afstand van het strand. Een uitstekende plek om een dagje op het strand af te sluiten dus! Wij zullen er in ieder geval voor zorgen dat u bezoek een waar genot is. Tegelijkertijd zetten wij een aantal culinaire toppers voor u op tafel.

Wij willen graag dat onze gasten zich snel thuis voelen. Daarom hebben wij het interieur huiselijk, sfeervol en gezellig ingericht. Uiteraard ontbreekt het mediterrane tintje niet bij Pinocchio. Wij werken in onze keuken enkel met kwalitatief hoogstaande ingrediënten. Uiteraard houden we tegelijkertijd de prijs in de gaten, zodat deze ten allen tijde redelijk blijft. De betaalbare, maar heerlijke gerechten en de gezellige ambiance maken van Pinocchio een populair restaurant in Noordwijk en omstreken. Nog één opmerking van belang. Onze gerechten worden allemaal à la minute bereid. Bij drukte kan het zijn dat het wat langer duurt voor uw gerecht op tafel staat. Alleen zo kunnen wij garanderen dat wij aan elk gerecht de aandacht besteden die het verdient. Bij ons staat de smaakbeleving op de eerste plek!

Kom heerlijk ontspannen dineren na een lekker dagje op het strand en neem uw Dinerbon mee. Wij kijken uit naar uw bezoek en we hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in ons restaurant!