La Toscana Noordwijk

Adres
Kon. Wilheminaboulevard 5
2202 GR Noordwijk
Telefoon
071 - 361 6555
Dinerbon.com Noordwijk La Toscana Noordwijk
Dinerbon.com Noordwijk La Toscana Noordwijk
Dinerbon.com Noordwijk La Toscana Noordwijk
Dinerbon.com Noordwijk La Toscana Noordwijk
Dinerbon.com Noordwijk La Toscana Noordwijk

Bij restaurant La Toscana in Noordwijk kunt u met uw Dinerbon terecht voor authentieke Italiaanse gerechten, fantastische wijnen én een prachtig uitzicht over het strand. Zoals de naam u waarschijnlijk al deed vermoeden geniet u hier van het allerbeste wat de streek Toscane u te bieden heeft. De authentieke sfeer vindt u onder andere terug in de inrichting en de kleurrijke wandschilderingen. Het lijkt net alsof u op vakantie bent in het zonnige Italië! Alleen kunt u na het eten wel gewoon afrekenen met uw Dinerbon…

Restaurant La Toscana is het ideale restaurant voor zowel een intiem diner voor twee als een etentje met uw vrienden of familie. Voor de kinderen is er het gezellige Casa Di Bambini en in het weekend is er vaak live muziek. Het enige dat u hoeft te doen is reserveren, achterover leunen en genieten van een compleet verzorgd diner. Bent u ook zo dol op een echte Italiaanse pizza? Dan zit u bij Restaurant La Toscana wel goed met uw Dinerbon! Op de uitgebreide pizzakaart vindt u onder andere Pizza Napolitana, Pizza Parma, Pizza Tonno en natuurlijk de Pizza Toscana. Die laatste is belegd met mozzarella, pomodori en basilicum. Geïnspireerd door het prachtige Toscane. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een traditioneel pasta-, vlees- of visgerecht. De keuze is aan u!

Sluit uw Italiaanse avondje uit met één van de heerlijke zoete nagerechten van Restaurant La Toscana. Ze hebben bijvoorbeeld huisgemaakte tiramisu en de bijzondere ‘’Tartufo Bianco’’: vanille-ijs met een hart van chocolade-ijs omhuld met witte chocolade schaafsel. Een kopje Italiaanse espresso maakt het af. Kom gauw eens langs met uw Dinerbon!