Chefs Food & Drinks

Adres
Burgemeester Keijzerweg 100
3353CW Papendrecht
Telefoon
078 615 2099
Dinerbon.com Papendrecht Chefs Food & Drinks
Dinerbon.com Papendrecht Chefs Food & Drinks

Met uw dinerbon heeft u nu de mogelijkheid om Papendrecht gastronomisch te ontdekken. U bent vanaf nu namelijk van harte welkom met uw dinerbon bij Restaurant Chef’s! Food&Drinks aan de Burgermeester Keijzerweg. Chef’s! Food & Drinks is een luxe, rustgevend restaurant waar u met vrienden, collega’s of familie heerlijk kunt dineren. De inrichting van het pand is een aangename combinatie tussen modern en klassiek. De vloeren zijn van mooi, donker hout, evenals de tafels. Dit terwijl de open keuken juist strak en modern is. Deze open keuken is vanuit alle hoeken van het restaurant goed te zien en geeft u letterlijk de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te komen nemen bij de chef, die u graag het een en ander vertelt over de producten waar hij meer werk.

Het restaurant heet namelijk niet voor niets Chef’s! Food & Drinks. De reden voor deze naam is gelegen aan de waarden die elke chef belangrijk vindt in zijn of haar restaurant, namelijk goed eten van verse gezonde producten en een leuke interactie met koks, bediening en overige gasten. Bourgondisch genieten van lekker stukken vlees of vis, vergezeld van de lekkerste groenten van het seizoen is wat u bij Chef’s kunt verwachten.  In de zomer is zeker het Wine & Bite menu met frisse zomerwijnen en kleine hapjes een aanrader!

Wilt u dus luxe en ontspannen dineren in Papendrecht, breng dan met uw dinerbon snel een bezoek aan Chef’s Food & Drinks!