Deli Papendrecht

Adres
De Meentpassage 62
3353HH Papendrecht
Telefoon
078 6426605
Dinerbon.com Papendrecht Deli Papendrecht
Dinerbon.com Papendrecht Deli Papendrecht

Delifrance Papendrecht is dé uitgewezen plek voor een heerlijk ontbijt, gezellige high tea of een smakelijke lunch met uw Dinerbon. U kunt hier namelijk het lekkerste Franse brood van Nederland krijgen! Wilt u even weg van de zaak voor een hapje en een drankje of wilt u even bijkomen na een middagje winkelen? Dan moet u bij Delifrance Papendrecht zijn. Ze zijn dagelijks geopend tussen 10:00 en 18:00. Bestel in ruil voor uw Dinerbon een goede kop koffie of thee en één (of meerdere) van de Franse specialiteiten.

Als u denkt aan Frankrijk, denkt u natuurlijk aan… stokbrood! Bij Delifrance Papendrecht kunt u vers afgebakken stokbroden met allerlei soorten beleg bestellen. U heeft hierbij de keus uit oude kaas, filet americain, salami, carpaccio, roombrie, gerookte zalm en nog veel meer. Bijzonder zijn ook de provencettes. Dit kunt u ook met uw Dinerbon bestellen. Dit is een soort Franse tosti, rijkelijk belegd op een stokbrood met Provençaalse kruiden. Zo kunt u bijvoorbeeld een provencette met kalkoenfilet, brie, walnoten, cranberrycompote en smeerkaas bestellen. Dat zal heerlijk smaken in combinatie met een verse smoothie! Het is overigens ook mogelijk om alle broodjes en drankjes te laten bezorgen op het werk.

Het is ook een goed idee om één van de hartige of zoete Viennoiserie-producten te bestellen. Deze worden in de Franse traditie tijdens het ontbijt gegeten, maar zullen ook heerlijk smaken als tussendoortje. Bestel bijvoorbeeld een kop koffie met een croissant, ham-kaascroissant, chocoladebroodje, rozijnenbroodje, saucijzenbroodje, kaasbroodje of quiche. Met uw Dinerbon is er van alles mogelijk!