Tout le Monde

Adres
Noordweg 19
2641 AJ Pijnacker
Telefoon
015 - 3699239
Dinerbon.com Pijnacker Tout le Monde
Dinerbon.com Pijnacker Tout le Monde

De aangewezen locatie voor een avondje ouderwets genieten is Bar, Restaurant en Partycentrum Tout le Monde in Pijnacker. Er gaat achter de deur van dit pand meer schuil dan men verwacht, dat is bekend bij menig Pijnackerder. Een hele gezellige wereld, dat wel. Als u een locatie zoekt, dan hoeft u echt niet meer verder te zoeken dat dit leuke pand. Vooral ook omdat u hier kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Wat gaan we vanavond doen? is een vraag die men al jaren niet meer hoeft te vragen in Pijnacker. Ze weten precies wat ze gaan doen. Eerst lekker borrelen, daarna smullen van het avond eten en daarna een dansje wagen. En het kan alle drie op dezelfde locatie, Tout le Monde. Vooral op vrijdag loopt heel Pijnacker leeg om met veel plezier het begin van het weekend te vieren bij het partycentrum. Het is ook elk weekend weer een geslaagd succes.

Tout le Monde is de perfecte locatie voor wijd aanbod gelegenheden. Vooral trouwerijen zijn ze erg bedreven in. Maar ook andere feestjes regelen ze tot in de puntjes voor u. Sterker nog, bij Tout le Monde floreren ze als ze u in de watten mogen leggen.

U bent van harte welkom om binnenkort eens te komen buurten bij Tout le Monde. Het personeel staat te popelen om u met open arme to ontvangen. Ook als u wilt betalen met een Diner Cadeau Restaurantbon. Goede deals zijn namelijk ook onderdeel van wat Tout le Monde in de aanbieding heeft.