Abel. Grand café restaurant

Adres
Albrandswaardsedijk 194
3172 XB Poortugaal
Telefoon
010 - 5011500
Dinerbon.com Poortugaal Abel. Grand café restaurant
Dinerbon.com Poortugaal Abel. Grand café restaurant
Dinerbon.com Poortugaal Abel. Grand café restaurant
Dinerbon.com Poortugaal Abel. Grand café restaurant

In natuurgebied de Rhoonse Grienden bij gemeente Poortugal zit Grand Café Restaurant Abel. Bij Abel kunt u met uw dinerbon terecht voor het perfecte dagje uit. Of u nou zoete trek heeft, lekker wilt lunchen of uitgebreid wilt dineren, bij Abel heeft u gegarandeerd een goede maaltijd!

Grand Café Restaurant Abel is een echt familierestaurant. De kinderen kunnen lekker buiten spelen in het speeltuintje of voetbalveld, terwijl u tot rust komt op het ruime terras. Bij slecht weer wordt er zelfs een film afgespeeld voor de kinderen! Ook is er in ruil voor uw dinerbon voor alle kinderen én volwassenen ruime keus aan gerechten. Dit geldt voor zowel de lunch als het diner. De dinerkaart is geïnspireerd door veel verschillende keukens. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Italiaanse ravioli, Thaise Tom Kha Kai soep en zelfs een Oosterse bittergarnituur. Dat is nog eens wat anders dan een bitterbal! Vergeet niet uw dinerbon mee te nemen.

Het restaurant is gevestigd in een prachtig natuurgebied. U kunt een lunch of diner met uw dinerbon dus goed combineren met een dagje wandelen of fietsen. Het is ook mogelijk om een groepsarrangement aan te vragen, waarbij zowel het uitje als het eten door Abel wordt geregeld. Ze bieden ook hele orginele activiteiten aan. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gehoord van Ducktrail, Footgolf, Bubble Football of Discgolf? Probeer eens wat nieuws en nodig daarbij uw familie of collega’s uit. Voor feestelijke gelegenheden zijn er ook ontzettend veel leuke arrangementen mogelijk. Of u nou een locatie zoekt voor een familiedag of een vrijgezellenfeest, bij Abel wordt u in de watten gelegd!