Mr Twins

Adres
Hof van Portland 49
3162 WK Rhoon
Telefoon
010 480 22 03
Dinerbon.com Rhoon Mr Twins
Dinerbon.com Rhoon Mr Twins

Mr. Twins is een sfeervol restaurant in Rhoon, dat in 2016 is benoemd als één van de 1000 IENS-toppers. Met uw Dinerbon kunt u hier kennis maken met de veelzijdige Turkse keuken. Het restaurant wordt gerund door tweelingbroers Murat en Riza, die er alles aan doen om u een plezierige avond te bezorgen. Zij staan voor lekker eten, gezellig samenzijn en de ouderwetse Turkse gastvrijheid. Dit kunt u allemaal zelf ervaren door hier te komen dineren met uw Dinerbon.

De menukaart van Mr. Twins is zeer uitgebreid en biedt diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Vooral de vleesliefhebber is bij de Turkse keuken aan het goede adres. Wat dacht u van rolletjes van kipfilet gevuld met fetakaas, gepaneerd met pistachenootjes met een frisse sinaasappelsaus? Of heeft u meer zin in gegrilde kalfshaas met gebakken tomatensaus, gezeefde yoghurt met een vleugje knoflook in laagjes van licht gegrilde groenten? De twijfelaars onder ons kunnen ook een heerlijke mixed grill bestellen met de Dinerbon. Overigens doen de visgerechten en vegetarische gerechten van Mr. Twins ook niet onder voor de rest. Sluit uw diner af met een heerlijke zoete lekkernij. Zo hebben ze bijvoorbeeld huisgemaakte honingcake met vanille-ijs en een bijzonder pompoendessert. Bij Mr. Twins kunt u echt weer eens wat nieuws proberen!

Heeft u iets te vieren? Bestel dan het ‘’Grand Twins Speciaal’’-menu van €33,50. Of in ruil voor uw Dinerbon natuurlijk. Dan krijgt u een mozaïek van koude en warme gerechten, een hoofdgerecht naar keuze, een grand dessert met verschillende lekkernijen en koffie of thee. Wat een feest!