Restaurant Fountain

Adres
Strawinskiplein 10
3161 WG Rhoon
Telefoon
010 501 2031
Dinerbon.com Rhoon Restaurant Fountain
Dinerbon.com Rhoon Restaurant Fountain

Kom met uw Dinerbon een avondje Oriëntaals genieten in Rhoon bij Chinees Specialiteitenrestaurant Fountain. In restaurant Fountain maken wij een enorme hoeveelheid heerlijke Chinese lekkernijen. Onze kaart bevat dan ook een enorm aanbod aan allerlei Chinese lekkernijen. U kunt gerechten bij ons afhalen, maar u kunt ook met uw Dinerbon plaatsnemen in ons gezellige restaurant om vervolgens à la carte te dineren. Dankzij de Oosterse inrichting waant u zich zo in het verre oosten. Lekker eten met het gevoel dat u op reis bent, dat kan bij Fountain. Laat u met uw Dinerbon door ons mee op culinaire reis nemen!

Onze kaart staat vanzelfsprekend vol met de heerlijkste Chinese gerechten. Garnalengerechten, groentegerechten, eiergerechten en pekingeend gerechten zijn slechts een kleine greep uit het aanbod. Extra aandacht hebben wij besteed aan onze speciaal menu’s. Hier kunt u onder andere de bekende rijsttafels terugvinden. Verder bestaan onze speciaal menu’s uit een combinatie van een aantal bijzondere gerechten. Hetzelfde principe als bij onze combinatiegerechten, alleen net even anders. Probeer ook de specialiteiten van het huis, zoals de ‘Tie Pan Ha’ of de ‘King Don Yuk’. Ook hebben wij een mooie reeks vegetarische gerechten, zodat ook vegetarische gasten bij ons terecht kunnen. Twijfelende gasten kunnen met hun Dinercheque dus prima terecht bij Fountain. Kom met uw Dinerbon genieten van alle keus die wij bieden. Wij hebben zeker iets lekkers voor u in huis!

Kom gezellig Oosters genieten bij Fountain en neem uw Dinerbon mee. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons langs komt!