Elea

Adres
Herenstraat 83-85
2282 BS Rijswijk
Telefoon
070 2143860
Dinerbon.com Rijswijk Elea
Dinerbon.com Rijswijk Elea
Dinerbon.com Rijswijk Elea
Dinerbon.com Rijswijk Elea
Dinerbon.com Rijswijk Elea

Italiaanse klassiekers bij Di Stefano

Di Stefano, was dat niet een beroemde voetballer? Jazeker, maar ook een alom gewaardeerde pizzeria aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Hier kun je bestellen en afhalen met je dinerbon of dinercheque, voor zowel lunch als diner. En wees alvast maar gewaarschuwd: het is moeilijk kiezen uit de menukaart, die bol staat van de overheerlijke Italiaanse klassiekers!

Ook lunch

Want met het woord pizzeria doe je Di Stefano tekort: de koks maken (van woensdag tot en met zaterdag) ook fijne lunchgerechten. Verse broodjes met typisch Italiaanse ingrediënten zoals pesto, parmaham, rucola en mozzarella. Je kunt er ook voor kiezen zelf je broodje samen te stellen!

Ruime keuze

Maar de nadruk ligt natuurlijk op het diner, waar Di Stefano van aan- en uitpakken weet: de keuze uit de soorten pizza's en pasta's is ruim, terwijl er ook traditionele voor-, bij- en nagerechten worden bereid. Wat te denken van de huisgemaakte tiramisu! Letterlijk betekent tiramisu zoiets als 'trek me omhoog' oftewel 'pep me op'. Lekker, zo'n zoet Italiaans toetje. De pizza's worden unaniem beoordeeld met een dikke voldoende: de mensen worden blij van de knapperige rand, het superluchtige pizzadeeg, de verse ingrediënten en razendsnelle bezorging. Je dinerbon is hier dus absoluut goed besteed.

Pizza!

Wat zong André van Duin ook alweer in één van zijn grote hits? "Pizza! Pizza! Woooow, pizza! Effe wachten..." Dat 'effe wachten' is letterlijk van toepassing op Di Stefano, die een razendsnelle bezorgservice heeft. En om nog maar even door te gaan op het ruime assortiment: naast de drie oer-pizza's (Margherita, Marinara en Napoletana) kun je je dinercheque ook stukslaan op de minder bekende quattro formaggi, campagnola of de andere die de pizzaiole (pizzakoks) zelf hebben samengesteld. In het oog springen hierbij de twee pizza's die de bijnaam 'The Beauty and The Beast' hebben gekregen: the beauty is de pizza prima donna, met louter vegetarische ingrediënten. The beast is dan weer het tegenovergestelde: vlees, vlees, en nog eens vlees. Met een fijne knipoog naar die andere grote voetballer heet deze pizza de Maradona.

Buon appetito!