Restaurant NIVEN

Adres
Delftweg 58 a
2289AL Rijswijk
Telefoon
070 307 7970
Dinerbon.com Rijswijk Restaurant NIVEN
Dinerbon.com Rijswijk Restaurant NIVEN
Dinerbon.com Rijswijk Restaurant NIVEN
Dinerbon.com Rijswijk Restaurant NIVEN
Dinerbon.com Rijswijk Restaurant NIVEN

Restaurant Niven is een alom gerespecteerd restaurant in Rijswijk en is voorzien van een Michelin-ster. De eigenaar van het restaurant heet Niven Kunz. Deze jonge chef-kok heeft veel passie voor gastronomie en veel liefde voor groenten. Zijn eigenzinnigheid en doorzettingsvermogen hebben uiteindelijk geleid tot dit bijzondere sterrenrestaurant waar groenten de hoofdrol spelen. Wilt u echt uitgebreid dineren met uw Dinerbon? Dan bent u bij Restaurant Niven op de juiste plek.

Bij Restaurant Niven kunt u ten eerste heerlijk lunchen in de prachtige tuin. Kom helemaal tot ontspanning en geniet van een smakelijk driegangenmenu. In de avond bent u ook van harte welkom om te komen dineren met uw Dinerbon. Het is aan te raden om het tiengangenmenu te bestellen. Dan krijgt u tien kleine gerechtjes die u qua smaak en presentatie zeer zullen verassen. Ontdek heerlijke smaakcombinaties van groenten waarbij u gegarandeerd geen tekort aan vis of vlees zult ervaren. De gerechtjes zijn stuk voor stuk schilderijtjes, zodat het bijna zonde wordt om op te eten! De koks komen graag aan tafel vertellen wat u op uw bord heeft. Een bijpassend wijnarrangement maakt uw culinaire ervaring met de Dinerbon compleet.

Niven Kunz werkt volgend het 80/20 principe: tegenover 8 delen groenten staan 2 delen vlees/vis. Hij bepaalt zijn menu aan de hand van het seizoen en het marktaanbod. Inspiratie haalt hij uit de streek, uit Het Westland, Midden-Delfland en Het Groene Hart. Met uw Dinerbon geniet u bij Restaurant Niven van topkwaliteit en topservice!