Restaurant Savarin

Adres
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Telefoon
(070) 307 20 50
Dinerbon.com Rijswijk Restaurant Savarin
Dinerbon.com Rijswijk Restaurant Savarin

Restaurant Savarin is onderdeel van het gelijknamige hotel en spa in Rijswijk. Hier kunt u genieten van uitzonderlijke kookkunsten, bijzondere wijnen en oprechte gastvrijheid. Als u weer eens zin heeft in een avond uitgebreid tafelen, moet u hier zijn met uw Dinerbon! Bij deze onvergetelijke ervaring geniet u van gastronomische creaties, geschoeid op de klassieke Franse leest en met invloeden van over de hele wereld. Dit zal extra lekker smaken na een spabezoek! Kijk gerust even op de website voor meer informatie.

Restaurant Savarin is aangesloten bij het culinaire gezelschap Jeunes Restaurateurs d’Europe. Dit wil zeggen dat u kunt rekenen op passie voor gastronomie en gastheer/vrouwschap evenals een unieke sfeer waarin u wordt verwelkomd. Uw Dinerbon is hier dus goed besteed! De chef-kok hecht veel waarde aan het milieu en biologische ingrediënten. Ook worden er zo veel mogelijk regionale producten gebruikt. Verantwoord en heel erg lekker! Bestel bijvoorbeeld het speciale Jeunes Restaurateurs d’Europe Menu met uw Dinerbon. Hier zult u gerechten aantreffen waarvan u nog nooit eerder had gehoord. Wat dacht u bijvoorbeeld van zeebaars met schorseneren, aardappelpuree, flespompoen en een schuimige saus van rode biet en Granny Smith appel?

De levensgenieter is bij Restaurant Savarin aan het juiste adres met zijn of haar Dinerbon. Ze beschikken namelijk ook over een authentieke wijnkelder én een Enomatic wijnsysteem. Dit biedt hen de mogelijkheid om naast de huiswijnen nóg twaalf verschillende topwijnen per glas te schenken. De sommelier geeft u graag een persoonlijk advies, zodat de wijn uw diner perfect zal aanvullen.

Cadeaukaart uitsluitend te besteden voor Eten & Drinken