Badhotel Rockanje

Adres
Tweede Slag 1
3235CR Rockanje
Telefoon
0181 401755
Dinerbon.com Rockanje Badhotel Rockanje
Dinerbon.com Rockanje Badhotel Rockanje
Dinerbon.com Rockanje Badhotel Rockanje
Dinerbon.com Rockanje Badhotel Rockanje

Zoekt u een leuke plek om echt even te ontsnappen aan de drukke stad en het leven van alledag? Kom dan naar Badhotel Rockanje! U kunt hier namelijk met uw Dinerbon terecht in de sfeervolle brasserie. U vindt het hotel aan de kust van Voorne-Putten, verscholen tussen bos en duinen en ver weg van de buitenwereld. De stijl van een Noord-Amerikaanse lodge, geur van dennenbomen, gastvrijheid en goede keuken maken Badhotel Rockanje dé plek om een paar dagen heerlijk uit te waaien. Ook als u niet in het hotel verblijft, bent u van harte welkom om met uw Dinerbon te genieten van een hapje en drankje.

In de winter kunt u tot rust komen in een luie stoel bij de open haard en in de zomer kunt u plaats nemen op het royale buitenterras bij het zwembad. U kunt er dus gedurende het hele jaar terecht! Op de kaart vindt u heerlijke seizoensgerechten waarbij ook veel gebruik wordt gemaakt van producten uit de regio. De kernwoorden zijn vers, eerlijk en kwaliteit! Zowel kleine als grote eters en zowel vleeseters als vegetariërs kunnen bij Badhotel Rockanje terecht met de Dinerbon. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Pork Tomahawk met rode wijnsaus en tijm of de lasagne met zoete aardappel, courgette en geitenkaas?

Ook als u echt weer eens uitgebreid wilt dineren, bent u bij Badhotel Rockanje van harte welkom met uw Dinerbon. U kunt natuurlijk uw eigen menu samenstellen aan de hand van de a la carte kaart, maar ze hebben ook een wisselend dagmenu van drie of vier gangen. Eet smakelijk!