Brasserie Lodgers

Adres
Tweede Slag 1
3235CR Rockanje
Telefoon
0181 401755
Dinerbon.com Rockanje Brasserie Lodgers
Dinerbon.com Rockanje Brasserie Lodgers

Brasserie Lodgers is een sfeervolle brasserie in het kustplaatsje Rockanje in Zuid-Holland. Het maakt onderdeel uit van een badhotel, maar u hoeft geen hotelgast te zijn om te komen genieten van een lekker hapje en drankje. Bij Brasserie Lodgers wordt ook uw Dinerbon geaccepteerd. Ze zijn het hele jaar door geopend vanaf 7:00. In de winter kunt u na een ontspannende strandwandeling neerploffen in een luie stoel bij de open haard, in de zomer kunt u relaxen op het royale buitenterras bij het zwembad. Neem ook gerust een duik!

De menukaart van Brasserie Lodgers is laagdrempelig, maar bevat wel wat verassende elementen. Ze werken er zo veel mogelijk met verse, eerlijke en regionale producten. Zo is elk gerecht van een uitstekende kwaliteit! Probeer het zelf door uw Dinerbon hier te besteden. Tijdens de lunch kunt u één van de belegde broodjes of warme specialiteiten bestellen. Een aanrader voor een stevige lunch is Anja’s Twaalf Uurtje met een uitsmijter, soep, kroketje, oude kaas of beenham. Op de dinerkaart vindt u ook heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. De echte visliefhebber kan bijvoorbeeld mosselen, garnalenbisque, op zeezout gebakken zalm of de verse dagvangst bestellen. Proef de zee met de Dinerbon!

Wilt u graag uitgebreid komen dineren met uw Dinerbon? Bestel dan een feestelijk drie- (€28,50) of viergangenmenu (€33,50). Een mooi glas wijn maakt uw romantische avondje uit compleet! Blijf na het eten ook gerust hangen, want de bar van Brasserie Lodgers is tot 1:00 geopend…