Apartt

Adres
Blaak 4
3011 TA Rotterdam
Telefoon
010 - 8450519
Dinerbon.com Rotterdam Apartt
Dinerbon.com Rotterdam Apartt
Dinerbon.com Rotterdam Apartt
Dinerbon.com Rotterdam Apartt
Dinerbon.com Rotterdam Apartt

Een echte blikvanger in het bruisende Rotterdam én net even anders dan anders? Dat is restaurant Apartt. Gelegen bij de bijzondere kubuswoningen heeft Apartt een schitterend uitkijk op de oude haven. Op warme dagen is het op het zonnige terras aan het water goed toeven. De inrichting is helemaal aangepast aan de verschillende niveaus waar de architect bij de bouw van het pand veel mee heeft gewerkt. De sfeer bij Apartt is altijd los en makkelijk, maar ook stijlvol en ‘full of life’. Deze combinatie maakt dit restaurant zo Apartt, maar daarom des te beter! Daar komt nog bij dat u hier met uw Dinerbon kunt afrekenen.

De strikte scheiding tussen eten en drinken wordt bij Apartt niet aangehouden. U kunt langskomen voor een overheerlijke latte machiato, voor een zakenlunch, gezellige borrel met vrienden, maar ook voor een romantische dinerdate. Bij Apartt zit u altijd goed. U bent dagelijks vanaf 11.00 uur voor een vers gezette koffie of thee en later voor de lunch en het diner. Op de dinerkaart staan smaakvolle eenvoudige gerechten die door de enthousiaste chefs worden bereid met dagverse producten.

Toen gastheer Rob Wynia op een van zijn vele reizen naar Tavira in Portugal was kwam in hij aanraking met een zeer bijzondere wijze van het bereiden van steaks. De steaks werden langzaam gegaard op een zeer hete steen, zonder het gebruik van olie of boter. Het resultaat was overheerlijke malse steaks met een pure smaak. Dit kon Rob niet zomaar aan zich voorbij laten gaan en hij besloot met zijn keukenteam de bereidingswijze naar Nederland te halen.

Eens in Rotterdam? Wees welkom met uw Dinerbon!