ChefPlaza / VanChefs

Adres
Marconistraat 16
3029AK Rotterdam
Telefoon
010 300 0360
Dinerbon.com Rotterdam ChefPlaza / VanChefs
Dinerbon.com Rotterdam ChefPlaza / VanChefs

Met uw dinerbon kunt u uit eten gaan bij meer dan 2000 verschillende restaurants, verspreid over heel Nederland. Dat wist u waarschijnlijk al, maar wat u misschien nog niet wist is dat u nu ook de mogelijkheid heeft om met uw dinerbon een diner te laten verzorgen door een topchef bij u thuis of op een locatie die u zelf heeft uitgekozen. Zo kunt u een diner organiseren voor vrienden, familie of collega’s zonder de stress van het inkopen, koken en afwassen. Dit geeft u de mogelijkheid om als een gast te genieten op het door u georganiseerde diner. ChefPlaza neemt voor u alles uit handen en zorgt ervoor dat u uw perfecte diner kunt realiseren bij u thuis.

De chefs die werken bij ChefPlaza zijn allen gekwalificeerde koks die ook nog eens uitstekende gastheren en –vrouwen zijn. Zij verzorgen niet alleen het koken, maar ook het doen inkopen, het dekken van de tafel en de bediening. Aan het eind van de avond nemen zij als kers op de taart alle vaat weer mee zodat u zich daar ook niet druk over hoeft te maken. Wanneer u uw dinerbon inzet voor een diner van ChefPlaza wordt u geheel ontzorgd en dat is ook het doel van ChefPlaza!

U kunt op de website inspiratie opdoen voor de verschillende soorten diners en u kunt een kijkje nemen tussen de menu’s die de verschillende koks aanbieden. Uiteraard heeft u zelf een grote stem in het menu en kunnen alle menu’s worden aangepast naar uw smaak. ChefPlaza is namelijk pas tevreden als u dat bent.