Chili Time Centrum

Adres
Westblaak 27
3012 KD Rotterdam
Telefoon
010 4111809
Dinerbon.com Rotterdam Chili Time Centrum
Dinerbon.com Rotterdam Chili Time Centrum
Dinerbon.com Rotterdam Chili Time Centrum
Dinerbon.com Rotterdam Chili Time Centrum

Er zijn diverse landen wereldwijd die aanspraak maken op het gebruik van chili in hun keukens. Een van deze landen is Thailand. Wanneer je in Rotterdam woont of in Rotterdam aanwezig bent, kom dan eens met je Dinerbon binnen bij Chili Time in het centrum van de stad. Chili Time is al sinds 2008 een gevestigde naam als het gaat om oosterse gerechten, met of zonder het gebruik van chili. Een team van Thaise kok zal zorgen dat je de lekkerste gerechten voorgeschoteld krijgt in een gemoedelijke ambiance. Wil jij wel eens authentiek Thais eten in Rotterdam? Zoek dan je Dinercheque erbij en geniet in restaurant Chili Time.

De menukaart van Chili Time

Door de oosterse aankleding van het restaurant, waan je je direct al Aziatische sferen. Wanneer je de menukaart doorbladert, zul je helemaal zin krijgen in Aziatische gerechten. Op de kaart staan veel authentieke Thaise gerechten, waarbij veel gewerkt wordt met diverse soorten chili en kokosmelk. De voorgerechten bestaan uit diverse kleine gerechten, zoals inktvisringen, gegrilde kipsaté, loempia's of garnalen. Natuurlijk mag je met je Dinerbon ook een Thaise soep uitproberen, zoals kokossoep of Thaise pikante soep. Wanneer je bij de hoofdgerechten uitkomt, zul je eerst een keuze moeten maken uit vlees, vis of vegetarisch. Bij het vlees heb je nog de keuze tussen kip, ossenhaas of eend. Vervolgens kies je de bereidingswijze. Dit gaat dan vooral om de Thaise curry's die of pittig of mild zijn klaargemaakt. Er staan ook enkele complete specialiteiten op de kaart, zoals geroosterd eend of gebakken of gestoomde roodbaars in Thaise stijl. Sluit je diner af met ijs of een typische Thais nagerecht.

Catering en bezorg/afhaalmenu

Wanneer je bij jezelf thuis of op een andere locatie een feestje viert of een bijeenkomst moet organiseren, dan kun je Chili Time inschakelen voor de catering. Over jouw feestje zal nog lang nagepraat worden wegens de goede herinneringen aan het smakelijke Thaise eten. Naast de dinerkaart in het restaurant heeft Chili Time ook een bezorg- en afhaalkaart. Chili Time is aangesloten bij Thuisbezorgd.nl waar je rechtstreeks online en met je Dinercheque van deze kaart kunt bestellen. Je geniet dan thuis van heerlijke Thaise gerechten.