Ciao Marco

Adres
Nieuwe Binnenweg 147
3014 GJ Rotterdam
Telefoon
010 - 4364263
Dinerbon.com Rotterdam Ciao Marco
Dinerbon.com Rotterdam Ciao Marco
Dinerbon.com Rotterdam Ciao Marco

Proef de echte Italiaanse pizza bij Ciao Marco

Gelegen in hartje Rotterdam, aan de populaire Nieuwe Binnenweg, vind je Ristorante e Pizzeria Ciao Marco. Perfect als je in de buurt nog een concert of voorstelling wilt bezoeken, of na een dagje lekker winkelen in de Maasstad. Heb je zin in een echte Italiaanse pizza of een ander heerlijk gerecht uit deze beroemde Europese keuken, lever dan je  dinerbon in bij dit restaurant.

Ervaar de Italiaanse gastvrijheid

Laat je bij Ciao Marco onderdompelen in de beroemde Italiaanse gastvrijheid. Hier neemt de bediening nog echt de tijd voor je en kok Marco stopt in ieder gerecht een extra ingrediënt: een snufje amore.

Pizze deliziose

Bij Ciao Marco heb je de keus uit meer dan 25 heerlijke pizza’s. Wat dacht je van een lekkere ‘pizza con carciofi’ (gemarineerde artisjokken, zwarte olijven, peperoncino en oregano) of een ‘calzone di pesce’ (dubbelgevouwen pizza met onder andere zeevruchten en knoflook, overgoten met tomatensaus). En de populaire ‘pizza Ciao Marco’ met tomaat, mozzarella, pesto, ricotta, basilicum en rucola draagt niet voor niets de naam van het restaurant.

Van pizza tot pasta, van vlees tot vis

Dit restaurant staat bekend om zijn pizza’s, maar ook de andere gerechten op het menu zijn niet te versmaden. Wanneer je hier gaat eten met je dinercheque, kun je bijvoorbeeld beginnen met een frisse ‘insalata caprese’ of een smeuïge ‘parmigiana di melanzane’. Ga vervolgens verder met een pizza, een pasta of een van de vele vlees- en visgerechten die op het menu staan. En dit lekkere diner rond je natuurlijk af met een typisch Italiaanse ‘dolce’, als tiramisu of cassata.

Op z’n Italiaans uit eten met de dinerbon

Bij Ristorante e Pizzeria Ciao Marco waan je je even in Italië, terwijl je in hartje Rotterdam bent. Besteed jouw dinercheque bij Ciao Marco wanneer je wilt genieten van gastvrije bediening en heerlijk Italiaans eten.