De Smaak van Afrika

Adres
Goudsesingel 342A
3011KL Rotterdam
Telefoon
010 213 5566
Dinerbon.com Rotterdam De Smaak van Afrika
Dinerbon.com Rotterdam De Smaak van Afrika
Dinerbon.com Rotterdam De Smaak van Afrika
Dinerbon.com Rotterdam De Smaak van Afrika

Ons Afrikaans restaurant De Smaak van Afrika is gevestigd in het centrum van Rotterdam in de Goudsesingel.
De Smaak van Afrika is erg sfeervol en geliefd onder de bezoekers.  Onze vriendelijke bediening staat altijd voor u klaar om u een perfecte avond te geven.
Met uw dinerbon kunt u bij ons genieten van heerlijke smaakvolle Afrikaanse gerechten voor zowel jong als oud.

In ons restaurant hebben wij verschillende menu’s die bestaan uit West-, Oost- en traditionele Afrikaanse gerechten. Ook kunt u kiezen voor een Afrikaanse safari proeverij die bestaat uit verschillende traditionele Afrikaanse gerechten voor één of twee personen. Voor bezoekers die liever gaan voor een groente gerecht hebben wij een vegetarische schotel waarbij u ook zeker gebruik kan maken van uw dinerbon.
Verder serveren wij bij de verschillende Afrikaanse gerechten en de vegetarische schotel een traditioneel Ethiopisch gerecht genaamd Enjera. Dit traditionele gerecht uit Oost-Afrika is een pannenkoek gemaakt van tarwe of teff. De combinatie van de Enjera en de Afrikaanse gerechten of de vegetarische schotel zal een heerlijke combinatie zijn. Verder hebben wij nog een speciale gewoonte in ons restaurant, in vergelijking tot andere restaurants, namelijk het eten met uw handen in plaats van met mes en vork. Zo kunt u de ideale Afrikaanse sfeer beleven.

Wij zijn elke dag geopend tussen 17:00 en 22:00, dus kom gezellig langs met uw dinerbon om de echte Afrikaanse smaak te proeven!