Evergreen Veggies

Adres
Goudsesingel 260
3011KG Rotterdam
Telefoon
010-8412228
Dinerbon.com Rotterdam Evergreen Veggies
Dinerbon.com Rotterdam Evergreen Veggies
Dinerbon.com Rotterdam Evergreen Veggies
Dinerbon.com Rotterdam Evergreen Veggies

Bij Evergreen Veggies in Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in de vegetarische én Indiase keuken. Met uw Dinerbon kunt u bij ons dus genieten van heerlijke Indiase gerechten op basis van de lekkerste groenten. Met onze ‘groene’ kijk op koken blazen wij zo de Indiase keuken nieuw leven in. Evergreen staat dan ook voor heerlijk, puur, vegetarisch eten. Met uw Dinerbon kunt u bij ons genieten van heerlijke groene variaties op klassieke Indiase gerechten. Dat met groenten alleen koken geen argument is voor weinig variatie kunt u zien op onze kaart. Die is gevarieerd en vooral uitgebreid. Zo hebben we bij Evergreen Veggies voor iedere gast wel iets heerlijks in huis.

U kunt bij ons gerechten afhalen, maar u kunt ook plaatsnemen in het gezellige restaurant. Geniet van heerlijke Indiase soepen vooraf en vervolg uw diner met allerhande Indiase lekkernijen. Zo hebben wij heerlijke gerechten met linzen, zoals de Sambhar. Wij hebben ook veel gerechten met ‘Paneer’, een heerlijke Indiase kaassoort. Ook spinazie behoort tot onze favoriete ingrediënten. U kunt gewoon à la carte bestellen, maar we hebben ook menu’s voor 1 persoon, waardoor u dus meerdere gerechten kunt proberen. Als afsluiter van uw diner kunt u bijvoorbeeld genieten van één van onze smoothies. Zo kunt u een geheel groene maaltijd heerlijk afsluiten met wat fruitsmaken.

Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt met uw Dinerbon. Wij hopen u snel een keer te kunnen verwelkomen bij Evergreen Veggies en we heten u dan ook alvast van harte welkom!